top of page
IMG_7473(1)_edited_edited.jpg

GEKLEURD SPAANS SERVIES

Shop vrolijk gekleurd Spaans servies en breng de zon in jouw keuken

Onze collectie gekleurd Spaans servies voor in de keuken & op tafel werd met zorg uitgekozen. Alle items zijn met de hand beschilderd in Spanje, elk stuk is dus uniek!

De zon op jouw tafel met gekleurd Spaans servies

Wat is er gezelliger dan een mooi gedekte tafel, met lekker eten en goed gezelschap? Met deze gekleurde tafeldecoratie in aardewerk breng je de zonnige Spaanse sfeer bij jouw in huis. In onze collectie gekleurd Spaans servies vind je kommetjes en schaaltjes voor tapas en aperitiefhapjes, fleurige kommen voor ontbijt en soep, schattige eierdopjes en peper- en zoutvaatjes, vrolijk gekleurde vijzels en elegante flessen in gekleurd aardewerk voor olijfolie.

 

Verschillende items van dit gekleurd Spaanse servies kan je ook multifunctioneel gebruiken. Een kleurrijke slaschotel kan ook dienen als fleurige fruitschaal op tafel, en wanneer de mooie beschilderde karaf niet gevuld is met sangria, wijn of fruitsap, doe je er toch gewoon een boeketje bloemen in?

 

Bovendien kunnen alle items van dit gekleurde Spaanse servies in de vaatwasmachine, super handig!

 

Onze collectie van gekleurd Spaans servies wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items, hou dus zeker onze website in de gaten, of volg ons op Facebook of Instagram.

Bekijk ook onze collectie bloempotten voor binnen en buiten.

bottom of page