top of page
Spaanse decoratie winkel

WINKEL

SPAANSE DECORATIE VOOR TERRAS EN KEUKEN

Shop hier de vrolijkste Spaanse decoratie in aardewerk en breng de zon in huis

In onze online winkel vind je de vrolijkste Spaanse decoratie in aardewerk, handgemaakt in Andalusië, volgens een traditionele en ambachtelijke productiewijze. Omdat alle items met de hand beschilderd worden, is het mogelijk dat een product af en toe een klein beetje afwijkt van de foto. Elk stuk is anders, dat maakt deze Spaanse decoratie net zo uniek!

Spaanse decoratie: bloempotten voor binnen en buiten

 

Hier vind je Spaanse decoratie voor tuin & terras: bloempotten uit gekleurd aardewerk in verschillende afmetingen en decoraties. Wij hebben zowel staande bloempotten als hangende bloempotten voor aan de muur. Vergeet niet om voor de staande bloempotten ook een bijpassend gekleurd onderschoteltje uit te kiezen.

 

Spaande decoratie: keukengerei en tafeldecoratie

 

Hier vind je een collectie aan Spaanse decoratie voor in de keuken: schalen en kommetjes, tapasschaaltjes, karaffen, eierdopjes, peper- en zoutvaatjes, vijzels, flessen voor olijfolie, alles gemaakt uit artisanaal en handgeschilderd Spaans aardewerk.

 

Zowel voor de bloempotten als voor de keukenaccessoires worden er regelmatig nieuwe items aan de collectie toegevoegd, hou dus zeker onze website in de gaten of volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven wanneer er nieuwe collecties toegevoegd worden aan het assortiment Spaanse decoratie.

 

Veel shopplezier!

bottom of page