top of page
Wit dorp(1).png

VERZENDING

VERZENDING

Wij werken voor onze verzending samen met DPD. 

De verzendkost naar België en Nederland bedraagt €8,50 en duurt 2-5 werkdagen.

Voor bestellingen vanaf €100 is de verzending gratis.

Wie in de buurt woont kan zijn/haar bestelling ook zelf komen afhalen in Grobbendonk. Als je hiervoor kiest krijg je van ons een seintje via mail en/of sms om te melden wanneer de bestelling klaar is voor afhaling.

Veilig verzenden, dat doen we zo:

Aardewerk is breekbaar, en wij willen natuurlijk dat jouw bestelling in perfecte staat geleverd wordt. Je vraagt je wellicht af hoe we ervoor zorgen dat de producten heelhuids toekomen, wel dat doen we zo:​

  1. Wij gebruiken voor onze verzendingen extra stevige, dubbele golf kartonnen dozen. Deze zijn gemaakt van een dubbele laag dik en stevig karton, zodat de verpakking gemakkelijk schokken kan opvangen.

  2. Elk product wordt individueel verpakt in een laag beschermende bubbelfolie. Dankzij de luchtkussentjes wordt het aardewerk goed beschermd tegen mogelijke schokken.

  3. Wij zorgen ervoor dat de producten goed vast in de doos zitten, zodat ze tijdens het transport niet heen en weer kunnen bewegen. We kiezen hiervoor een goed passende doos, en alle lege ruimte wordt opgevuld met inpakpapier.

  4. Wij brengen op de doos duidelijke stickers aan om de transporteur ervan te informeren dat de inhoud breekbaar is.

Is jouw bestelling ondanks al deze voorzorgsmaatregelen toch beschadigd toegekomen? Laat ons dit onmiddellijk weten, wij zullen het beschadigde product vervangen.

DE MENING VAN ONZE KLANTEN:

Evi Vervoort, Antwerpen

Wat een originele bloempotten en servies! Mooie kleuren en natuurlijke materialen, dit ben ik nog niet tegen gekomen in een andere winkel in België. Een kleurrijke touch voor je tuin en je tafel! Bestellen was eenvoudig en de verzending was snel en correct. Alles zat stevig verpakt. Mij zie je zeker terug!

Maria Bote, Eindhoven

Ik kijk enorm uit naar de zomer om te kunnen genieten van lekkere tapas en sangria in mijn nieuwe set. Alles was super goed ingepakt, ik was wel een tijdje bezig met uitpakken :D

De levering was super snel, ik heb het pakket al na 2 dagen ontvangen. We zijn er super blij mee!

Lucie, Lede

Wij zijn super tevreden met de geleverde producten. Je brengt de zomer (en Spanje) gewoon binnen in huis. De bloempotten zijn geweldig! Maar ook het keukenmateriaal nodigt uit om altijd op tafel te zetten. Instant happiness :-)

bottom of page