RONDE BLOEMPOTTEN

GEKLEURDE BLOEMPOTTEN IN BESCHILDERDE TERRACOTTA

Geef jouw huis of terras een instant vrolijke look met deze gekleurde bloempotten

Waarom zou je je planten in een basic grijze, bruine of beige pot zetten, als er ook gekleurde bloempotten bestaan? Gekleurde bloempotten zorgen onmiddellijk voor een vrolijke, exotische noot op jouw terras. Gekleurde streepjes, felle bloemen of toch liever effen in een knalkleur? In ons assortiment gekleurde bloempotten vind je zeker de decoratie die het best bij jou past. Bovendien breiden we ons assortiment gekleurde bloempotten regelmatig uit met nieuwe kleurtjes en ontwerpen, hou dus zeker onze website in de gaten of volg ons op Facebook of Instagram.

 

Onze gekleurde bloempotten worden stuk voor stuk met de hand beschilderd in familie ateliers in het zuiden van Spanje. Dit zorgt ervoor dat elk stuk uniek is! Ontdek meer over dit ambachtelijke productieproces op onze pagina Handmade in Spanje.

 

Alle gekleurde bloempotten hebben een gaatje onderaan in de pot voor waterafvoer, zodat het overtollige water kan weglopen en de wortels van jouw plant gezond blijven. Daarom raden we ook aan om onder deze bloempotten een onderschoteltje te plaatsen, deze hebben we voor elke gekleurde bloempot in bijpassende formaten en kleuren.

Ontdek ook onze collectie hangende bloempotten voor aan de muur.

Gekleurde bloempot Spaans
Gekleurde bloempot terracotta
Gekleurde bloempot blauwe strepen
Gekleurde bloempot blauw
Spaanse gekleurde bloempot
Gekleurde bloempot blauwe bloemen
1/1