top of page
Spaanse muurbloempotten

MUUR BLOEMPOTTEN

SPAANSE MUURBLOEMPOTTEN IN KLEURRIJKE TERRACOTTA

Jouw muur wordt een echte eyecatcher met deze muur bloempotten

Is jouw terras te klein om bloempotten op de grond te plaatsen, of staat het misschien gewoon al helemaal vol? Geen nood, je kan nog steeds bloempotten aan de muur hangen! Met deze muurbloempotten in kleurrijke terracotta verander je jouw terras in een echte patio uit Córdoba. Dankzij de muur bloempotten heb je nu nog meer plaats voor jouw favoriete planten.

Wist je dat in Córdoba elk jaar het Patio Festival wordt georganiseerd, waarbij alle patio's in de stad worden omgetoverd tot een bloemenzee vol bloempotten aan de patiomuren? Traditioneel worden hier vooral blauwe bloempotten gebruikt, omdat de blauwe kleur een mooi contrast geeft met de witte muren, maar ook omdat de kleur blauw de muggen weg houdt van de bloempotten en de planten zo beschermt...

 

Praktisch: hoe kan je deze muurbloempotten het beste aan de muur hangen?

De muurbloempotten hebben een vlakke achterkant, waardoor ze eenvoudig aan een muur kunnen worden gehangen. Om deze bloempotten aan de muur te hangen heb je een plug en een haakje nodig. De bloempotten hebben bovenaan een gaatje, waarmee je ze gemakkelijk kan ophangen aan het haakje in de muur.

 

De muur bloempotten hebben ook allemaal een gaatje onderaan in de bloempot, zodat het overtollige water na het gieten kan wegvloeien en de wortels van jouw plant gezond blijven.

Bij koud vriesweer raden wij aan om de bloempotten beschut te zetten.

Ontdek ook onze collectie staande bloempotten en bijpassende onderschotels.

bottom of page